vertrouwde oogzorg

Ruim 35 jaar optiekervaring in Deurne

 
 Kerkstraat 6
 5751 BH Deurne
 T: 0493-846540
   

Openingstijden
Contact

faceb2.png tillaart2006003.jpg

 E: info@optiekvandentillaart.nl

                                                    Optiek van den Tillaart en het corona virus na 11 mei.

Het coronavirus heeft veel gevolgen. De overheid heeft maatregelen getroffen om een verdere uitbraak van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Bij Optiek van den Tillaart hanteerden we altijd al strikte voorschriften op het gebied van hygiŽne, maar die worden nu nog strikter uitgevoerd volgens de regels van het RIVM.

Dat betekent in de eerste plaats dat we nog meer dan voorheen op de hygiŽne in de winkel letten en bijvoorbeeld alle apparatuur en instrumenten voor en na ieder gebruik met alcohol schoonmaken.
In de winkel staan hygiŽne materialen op de balie waarmee u uw handen kunt ontsmetten.
We begroeten iedereen mondeling en houden zo veel als mogelijk de 1.5m afstand aan.
We werken indien mogelijk op afspraak zodat we het aantal personen in de winkel kunnen reguleren.

Oogmetingen en lens controles worden met extra beschermingsmaatregelen uitgevoerd. Brillen kunnen gewoon uitgezocht, besteld en afgehaald worden met speciale hygiene t.a.v. de monturen. Het afstellen van brillen zal op een iets andere manier gaan dan wat u van ons gewend bent, maar alles om het verspreiden van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.
Contactlenzen kunnen gewoon besteld worden en bijvoorbeeld halfjaar pakketten kunnen in de winkel afgehaald of desgewenst gratis thuisbezorgd worden in Deurne. Lens controles worden beperkt tot alleen de sterktemeting en een basis oogonderzoek (geen ooglid aanraking).

Aangepaste openingstijden:
Sinds 11 mei hebben we normale openingstijden echter de koopavond (vrijdag) vervalt voorlopig.

Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben en topfit zijn. Let u er alstublieft ook op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt. In dat geval adviseren wij u uw bezoek nog even uit te stellen. Samen met u kunnen wij dit allemaal aan en kijken we het liefste weer vooruit naar een tijd waarin we elkaar weer gewoon kunnen begroeten en u op de normale manier van dienst kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Team Optiek van den Tillaart
tillaart2006001.jpg